Welkom bij EG Computer Specialisten

EG Computer Specialisten is gespecialiseerd in ICT producten en oplossingen voor particulier en zakelijk gebruik. Naast het leveren van hardware ligt onze toegevoegde waarde vooral in het serviceniveau dat we al jaren achtereen halen.  Naast een eigen assemblagelijn waar reeds enkele duizenden PC's zijn gebouwd beschikken we ook over een ruime eigen Technische dienst. Hier kunnen we de meest uiteenlopende problemen in eigen beheer oplossen, zowel voor systemen die door ons geleverd zijn als voor systemen welke door een andere fabrikant gemaakt zijn.

Wij zijn in bijna 6 jaar tijd uitgegroeid tot een professionele onderneming met ruim 20 medewerkers, en hebben vestigingen in Lemelerveld en Nijverdal.
Daarnaast is er ook een afhaalpunt in Wijhe.

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van onze acties, superdeals en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ICT voor zowel zakelijk als particulier? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw emailadres wordt niet aan derden verstrekt.
EG Stunthoek
Heeft u onze Stunthoek al gezien? Hier op staat een groot assortiment restpartijen wat betreft kabels, hoesjes en overige elektronica benodigdheden. En dat alles voor een scherpe prijs!
Klik op onderstaande button voor de aanbiedingen!


 
 
 


Hulp op afstand
Klik hier om hulp op afstand te starten.