Skip to main content
0548 712016 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

EG Team: De beste open source software om veilig en effectief online samen te werken.

Veilig ondernemen binnen eigen virtueel kantoor

Vooral nu is het van belang dat jouw onderneming compleet digitaal operationeel is. Ondernemers willen het liefst hun hele bedrijf in nulletjes en eentjes hebben, inclusief het koffiezetapparaat. EG Connect IT heeft de beste oplossing!

Wij hebben een communicatieplatform op eigen servers ontwikkeld. Wanneer we voor jouw bedrijf een omgeving creëren, zal deze qua vormgeving net zo makkelijk werken als grotere namen. Het belangrijkste verschil is dat wij garant staan voor stabiliteit en veiligheid. Hier laten grotere platforms als Zoom, Microsoft Teams en Slack helaas nog wel eens een steekje vallen.

Betrouwbaarheid

Door de snel stijgende populariteit van deze bekende communicatieprogramma’s, zijn er in korte tijd al veel lekken en beperkingen als overbelasting duidelijk geworden. Hier zult u met onze eigen servers geen last van hebben. Dankzij ons materiaal en vakbekwaam personeel kan jij soepel en zonder zorgen ondernemen.

Privacy

In het kader van de AVG-wetgeving heeft ons platform ook een streepje voor. Alle andere genoemde voorbeelden draaien namelijk op Amerikaanse servers en hebben niet te maken met de privacywetgeving zoals de Europese Unie die kent. Hierdoor ontstaat er een grijs gebied wie er precies mee kan kijken met jouw chatsessies, vergaderingen of gedeelde bestanden. Door gebruik van onze servers, gevestigd in Nederland en geheel onder eigen beheer, weet je zeker dat je pottenkijkers buiten de virtuele deur houdt.

Omgeving op maat

Wil jij een betrouwbare en veilige werkomgeving waarvan jij zelf bepaalt hoe deze eruit komt te zien? Wij kunnen onder andere zorgen voor:

  • Een eigen werkomgeving per afdeling binnen jouw eigen overkoepelende organisatie.
  • Eigen vergaderingen inplannen met de personen relevant voor die specifieke meeting.
  • Eenvoudig en effectief contact met collega's zowel via PC als mobiel.
  • Geïntegreerd videobellen, scherm delen en presenteren met collega's.

In deze tijden moeten we zeker het belang van gezelligheid niet vergeten, dus ook voor de gezamenlijke koffiepauze en vrijdagmiddagborrel valt een virtueel plekje te organiseren.

Toe aan een compleet bedrijf in je eigen computer? Neem contact met ons op en wij laten zien wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Aanbieding

Gedurende de beperkingen door de coronacrisis, bieden wij al onze klanten een maand lang geheel kosteloos een door ons gebouwd communicatieplatform. Na deze maand bedraagt de prijs tijdens de crisis:

Voor non-commercieel gebruik: €1,75 per gebruiker, per maand.

Voor commercieel gebruik: €2,25 per gebruiker, per maand.

Wil je hierna deze virtuele omgeving blijvend voordelig gebruiken? Dan zijn de kosten voor non-commercieel €2,50 en voor commercieel €3,00 per gebruiker per maand.

Meer informatie over EG Team of een demonstratie aanvragen? Neem dan contact op:

Neem contact op