Skip to main content
0548 712016 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

eScan

Een veilige digitale omgeving is belangrijk. Niet alleen om te zorgen dat je apparaten goed en vlot blijft werken, maar ook om je data en privacy te beschermen. Bijvoorbeeld zaken als telebankieren. Hierbij is het van groot belang dat er beveiligingssoftware is geïnstalleerd. Daar waar de banken vroeger regelmatig coulant waren als er wat mis ging, stellen ze nu eisen zoals een goede beveiliging.
 
Er zijn veel gratis programma’s en Microsoft Windows heeft standaard basisbeveiliging. Deze zijn beter dan niets, maar bieden ook een soort “schijnveiligheid”. Betaalde antivirusoplossingen gaan aanzienlijk verder en bieden in de meeste gevallen een veel betere beveiliging.

EScan is een zeer goede oplossing voor de beveiliging van je computer, laptop, tablet en telefoon. De software doet snel en nagenoeg zonder meldingen haar werk. Ook updates regelt deze applicatie zelf, zodat de software de gevaren voor jouw apparaten kent.

EG Computer Specialisten biedt EScan aan in abonnementsvorm. Wij houden de licenties voor je bij en zorgen dat je op tijd een melding krijgt als deze verlengd moet worden. 

Wil je zakelijk of als particulier een licentie bestellen/verlengen? Dat kan makkelijk door het formulier hiernaast in te vullen. Meer informatie of advies over de beste beveiliging? Neem dan contact op met ons.

Heb je nog Gdata en wil je overstappen naar Escan? Klik dan op onderstaande
overstappen” link.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Selecteer een aantal apparaten a.u.b.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vult u a.u.b. uw volledige naam in.
Vult u uw straatnaam en huisnummer in a.u.b.
Vult u uw huisnummer in a.u.b.
Vult u a.u.b. uw postcode in.
Vult u uw woonplaats in a.u.b.
Vult u een geldig e-mailadres in a.u.b.