0548 712016 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

eScan

Een goede beveiliging is een noodzakelijk onderdeel van jouw huishouden/bedrijf. Je laat immers de deur ook niet openstaan als je het huis verlaat. Dit geldt ook voor de virtuele wereld.

Al vele jaren leveren en beheren wij de antivirusabonnementen van onze klanten. eScan antivirus is een zeer uitgebreid beveiligingspakket dat zorgt voor de bescherming van jouw pc of laptop.

Constante updates, virusdefinities en lage systeembelasting maakt eScan ideaal voor jouw virtuele omgeving. Laat eScan op de achtergrond al je gegevens beschermen en je kan zonder zorgen aan het werk.

eScan van MicroWorld Technologies

MicroWorld Technologies is een geavanceerde security solution provider gespecialiseerd in antivirus, antispam, Content Security en Network Intrusion Prevention-oplossingen. Het is gevestigd in New Jersey, VS en heeft kantoren in India, Duitsland, Maleisië en Zuid-Afrika, evenals een krachtig netwerk van partners en resellers over de hele wereld.

Onder leiding van de dynamische ondernemer en technocraat Govind Rammurthy, begon MicroWorld Technologies haar activiteiten in 1993. Het bedrijf heeft sindsdien het security landschap gedefinieerd door het produceren van technologieën en oplossingen die innovatief zijn en vooral door vooruit te denken. Het bedrijf blijft streven om Futuristische Security Intelligence voor computers aan te bieden, zowel voor Enterprise als MKB of voor het thuisgebruiker segment.

Producten van MicroWorld zijn geslaagd voor een aantal strenge tests, uitgevoerd door gerenommeerde en onafhankelijke beoordelaars van de security-industrie. Microworld won tal van onderscheidingen voor hun superieure prestaties. Virus Bulletin, Checkmark, AV-Comparatives, Tucows, Red Hat en Novell Ready Ready zijn een paar van hen.

Heb je nog vragen over onze anti-viruspakketten, neem dan contact met ons op.

Overstappen van G-data naar E-scan?

eScan aanvraag of verlenging

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Selecteer een aantal apparaten a.u.b.
Selecteer een aantal apparaten a.u.b.
Selecteer een aantal apparaten a.u.b.
Selecteer een aantal apparaten a.u.b.
Vult u a.u.b. uw volledige naam in.
Vult u uw straatnaam en huisnummer in a.u.b.
Vult u uw huisnummer in a.u.b.
Vult u a.u.b. uw postcode in.
Vult u uw woonplaats in a.u.b.
Vult u een geldig e-mailadres in a.u.b.

Adresgegevens

Markt 3B
7442 EC Nijverdal

Route

Tel 0548 712016
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Let op gewijzigde openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
13.00 – 18:00
09.00 – 18.00
09.00 – 18.00
09.00 – 18.00
09.00 – 18.00
10.00 – 17.00

Hulp op afstand


Windows

macOS

Android