0548 712016 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

EG Computer Specialisten

Cloud Oplossingen

De cloud is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Of het nu gaat om een Cloud Backup (voor het veilig extern opslaan van uw belangrijke bedrijfsgegevens), een complete mobiele werkplek omgeving of een hybride omgeving; EG Computer Specialisten heeft voor u de gewenste oplossing.

Cloud Oplossingen

ICT Oplossingen

EG Computer Specialisten is al jaren lang een trouwe partner voor de totale ICT oplossing van vele bekende bedrijven. Of u nu een kleine omgeving heeft met een paar PC’s en een Nas als centrale opslag of een complexe omgeving met meerdere eigen servers, onze specialisten ontzorgen u graag.

ICT Oplossingen

Telefonie Oplossingen

EG Computer Specialisten is ook internet- en telecomprovider. Wij leveren alle zakelijke diensten op basis van zeer hoge standaarden en zeer hoge up-time. Zo zijn al onze lijnen standaard gecertificeerd voor het gebruik van pin en alarm over IP. Dit kunnen zowel ADSL, VDSL als glasvezelverbindingen zijn.

Telefonie Oplossingen

Website ontwikkeling

Moderne websites

#design #maatwerk #koppelingen #webwinkels

Wij bouwen professionele websites die de interactie optimaliseren tussen onze klant en hun doelgroep. Met onderscheidende en sprekende designs creëren we een wauw-effect dat bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen van jouw organisatie. Kijk wat uw website voor uw organisatie kan doen en waar uw site wellicht kan worden gekoppeld aan software die u gebruikt.

"Niet alleen een visitekaartje maar een instrument voor uw organisatie."
Responsive websites

Adresgegevens

Markt 3B
7442 EC Nijverdal

Tel 0548 712016
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
13.00 – 18:00
09.00 – 18.00
09.00 – 18.00
09.00 – 21.00
09.00 – 18.00
10.00 – 17.00

Hulp op afstand