Skip to main content
0548 712016 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Altijd een laptop die past bij jou en je opleiding

Scholierenlaptop

EG Computer Specialisten is al jaren het vertrouwde adres voor de aanschaf en onderhoud van je school laptop, wij leveren een laptop op maat voor iedereen. De voordelen die wij bieden:

 • Altijd een laptop die past bij jou en je opleiding
  Tijdens een persoonlijk gesprek adviseren wij welke laptop voor jou de beste is. Wij kijken hier samen met jou naar snelheid, formaat, gewicht en accuduur zodat jij maximaal profijt hebt van jou laptop.
 • Gebruiksklaar afgeleverd
  Als je bij ons een laptop koopt zorgen wij er voor dat hij meteen gebruikt kan worden en dat alles ook werkt zoals je wilt. We zetten de data van je oude laptop over en installeren Office of eventueel andere gewenste software voor je.
 • Hulp bij problemen
  Als er problemen zijn dan staan we voor je klaar. Lukt het niet om het probleem meteen te verhelpen dan hebben we een leenlaptop voor je zodat jij weer verder kunt. Computerproblemen komen meestal wanneer je ze écht niet kunt gebruiken. Deadlines voor verslagen, werkstukken, etc. bezorgen je dan geen slapeloze nachten meer.
 • Wat nog meer?
  Ons EG Studenten Service Pack, welke je bij je laptop aan kan schaffen, houdt je laptop in de beste conditie en laat je prettig en veilig werken. Wat houdt het EG Studenten Service Pack in:

Voor onze meest recente laptop aanbiedingen kun je terecht in onze winkel of bekijk onze selectie in de webwinkel.

EG Studenten Service Pack

 • EG Antivirus software voor een jaar (losse prijs: € 35,00 per jaar)
 • Een jaar automatische backups van je bestanden en documenten in onze cloud. (losse prijs: € 79,00 per jaar)
 • 1 x per jaar een APK op een tijd die jou schikt. (losse prijs: € 59,00 per APK)
 • Voorrang bij reparaties en herstel, omdat je als student nu eenmaal het liefst je eigen laptop gebruikt. (onbetaalbaar..)

Dit alles voor slechts € 8,95 per maand. Betaling vooraf met automatische incasso per kwartaal of jaar zodat je ook daar geen omkijken meer naar hebt.