Skip to main content
0548 712016 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Van NAS tot eigen server:
een ICT-omgeving op maat

ICT-oplossingen

EG Computer Specialisten en EG Connect IT zijn al jaren lang een trouwe partner voor de totale ICT-oplossing van vele bekende bedrijven. Of je nu een kleine omgeving hebt met een paar PC’s en een NAS als centrale opslag, of een complexe omgeving met meerdere eigen servers, de specialisten van EG Connect IT ontzorgen je graag.

Advies, levering, implementatie, onderhoud en beheer zijn de kernwoorden hierin.

Wij helpen je graag om er voor te zorgen dat UW ict omgeving geheel aan jouw wensen voldoet en functioneert zoals jij dat wenst. Dat doen we door de inzet van de juiste hard en software en proactieve monitoring, onderhoud en beheer van jouw omgeving.

Vaak hebben we een probleem al herkend en opgelost, nog voordat je er ook maar last van hebt ondervonden.

Samen met onze partners op gebied van hardware en software bieden wij een groot scala aan oplossingen zodat we voor ieder probleem een oplossing op maat bieden.

Laat je verrassen en maak vandaag nog een afspraak met een van onze mensen voor een vrijblijvend gesprek of een ICT scan van jouw totale omgeving.

Naast de technische oplossingen zijn we ook gespecialiseerd in het adviseren op het gebied van de AVG wetgeving. Het implementeren van AVG proof beveiliging systemen zoals bijvoorbeeld de Gdata Total Managed oplossing, inrichten en plaatsen van firewalls en vele andere beveiliging oplossingen die te samen maken dat niet alleen uw bedrijf zo goed mogelijk is beveiligd, maar u ook voldoet aan de AVG Wetgeving.

Neem contact op