0548 712016 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

EG Connect IT

Clouddiensten

De cloud is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Of het nu gaat om een Cloud Backup (voor het veilig extern opslaan van jouw belangrijke bedrijfsgegevens), een complete mobiele werkomgeving of een hybride omgeving; EG Connect IT heeft voor jou de gewenste oplossing.

Clouddiensten

ICT-Oplossingen

EG Computer Specialisten en EG Connect IT zijn al jarenlang een trouwe partner voor de totale ICT-oplossing van vele bedrijven. Of je nu een kleine omgeving hebt met een paar pc’s en een NAS als centrale opslag of een complexe omgeving met meerdere servers, onze specialisten helpen je graag.

ICT-Oplossingen

Telefonieoplossingen

EG Connect IT is ook internet- en telecomprovider. Wij leveren alle zakelijke diensten op basis van zeer hoge standaarden en zeer hoge up-time. Zo zijn al onze lijnen standaard gecertificeerd voor het gebruik van pin en alarm over IP. Dit kunnen zowel ADSL, VDSL als glasvezelverbindingen zijn.

Telefonieoplossingen

Websiteontwikkeling

Moderne websites

#design #maatwerk #koppelingen #webwinkels

Wij bouwen professionele websites die de interactie optimaliseren tussen onze klant en hun doelgroep. Met onderscheidende en sprekende designs creëren we een wauw-effect dat bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen van jouw organisatie. Kijk wat jouw website voor jouw organisatie kan doen en waar jouw site wellicht kan worden gekoppeld aan software die je gebruikt.

Meer over onze websites
"Niet alleen een visitekaartje maar een instrument voor jouw organisatie."

Adresgegevens

Markt 3B
7442 EC Nijverdal

Route

Tel 0548 712016
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
13.00 – 18:00
09.00 – 18.00
09.00 – 18.00
09.00 – 18.00
09.00 – 18.00
10.00 – 17.00

Hulp op afstand


Windows

macOS

Android