Skip to main content
0548 712016 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bekijk onze Game Accessoires!

Bij EG Computer Specialisten hebben wij de ideale accessoires voor het gamen.

Deze producten zijn ontworpen voor geavanceerde spelprestaties, duurzaam in design en halen het beste gamegevoel naar boven.

Voor de game-accessoires die aan jouw eisen voldoen kan je bij ons terecht!

(Gewenste producten die we niet in de winkel hebben kunnen op aanvraag besteld worden)

Toetsenborden

Logitech G213 Prodigy

Duurzaam met prestaties van game kwaliteit. Tactiele Mech-Dome toetsen zijn morsbestendig. Aanpasbare lichtsynchronisatie RGB-verlichting. Geïntegreerde polssteun en verstelbare voetjes. Speciale media bedienbare toetsen.

Skiller Sharkoon SGK4

Met aanpasbare RGB-achtergrondverlichting, speciale profiel- en verlichtingstoetsen en volledige n-key rollover, combineert de SKILLER SGK4 het functionele bereik van mechanische toetsenborden met het unieke typgevoel van een rubberen dome-toetsenbord. En dit alles tegen een onverslaanbare prijs. Bovendien is het pittige ontwerp met polssteun vooral gericht op gamers, die ook voorzien zijn van functies zoals functietoetsen met vooraf ingestelde multimedia-acties en krachtige spelsoftware.


Muizen

Corsair Ironclaw RGB

De Corsair Ironclaw RGB is een geavanceerde FPS-gamingmuis met een uitstekende pasvorm. De 18.000 DPI-optische sensor kun je aanpassen in stappen van 1 dpi. Zo stel je een hoge precisie in en behaal je uitstekende prestaties met je shootergames. Deze muis met dynamische RGB-verlichting heeft een lichtgewicht ontwerp en beschikt over krachtige switches die zijn ontworpen voor meer dan 50 miljoen klikken. Pas je muis aan op je muismat met iCUE om je precisie en respons zo goed mogelijk af te stemmen op je games.

Corsair M55 RGB Pro

De Corsair M55 RGB Pro gaming-muis biedt game-winnende veelzijdigheid met een ambidexter ontwerp dat past bij elke greep of hand. Daarnaast is de muis voorzien van een zeer nauwkeurige optische sensor van 12.400 DPI en zorgt de RGB verlichting voor een kleurrijk Corsair-logo.

Logitech G502 Hero

Ontworpen voor geavanceerde spelprestaties. De G502 HERO is voorzien van een HERO 25K-gamingsensor met sub-micron precisie-tracking, aanpasbare LIGHTSYNC RGB, ingebouwde profielen, verplaatsbare gewichten en meer.

Sharkoon Sharkforce 2

Volle kracht vooruit! De SHARK Force II gaming-muis, een van onze populairste klassiekers, is terug. Hoewel het ongebruikelijke design met zijn hoekige contouren bewaard is gebleven in drie verschillende kleuren, hebben we de muis onder het oppervlak een kleine upgrade gegeven. Dankzij een aanzienlijk krachtigere sensor en zes selecteerbare DPI-niveaus is de muis nu flexibeler en veelzijdiger, maar de focus ligt nog altijd op de essentiële dingen die de SHARK Force II echt nodig heeft.


Controllers

Thrustmaster GP XID

Het design van de GP XID PRO is fijngeslepen voor gamers en biedt een geoptimaliseerde layout van knoppen, D-pad en ministick. Het resultaat is een controller die een natuurlijke grip biedt en snelle en intuïtieve toegang tot alle functies. Dankzij de nieuwe firmware beschikken de ministicks over een optimale precisie (ze zijn twee keer zo nauwkeurig als andere controllers op de markt) en over een 16-bits resolutie met 65.000 verschillende waarden per as. Genoeg om zelfs de grootste hardcore gamer enthousiast te krijgen.

Logitech F710

D-pad met vier schakelaars voor nauwkeurige bediening. Snel 2,4 GHz draadloos via USB-nano-ontvanger. Trillingsfeedback met twee motoren. Werkt op pc.

Logitech F310

D-pad met vier schakelaars voor nauwkeurige bediening en vertrouwde console-indeling. Plug-and-play op pc.