Skip to main content
0548 712016 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Overstap van Gdata naar eScan

U maakt gebruik van onze Gdata anti-virus programma’s om uw computer, laptop, tablet of mobiel te beschermen tegen schadelijke programma’s.

Omdat wij constant op zoek zijn naar de beste oplossing hebben wij besloten u een betere oplossing aan te bieden in de vorm van het programma eScan. Deze programmatuur draait inmiddels al bij vele klanten tot volle tevredenheid.

Over naar de beste oplossing

Ook u willen wij in staat stellen de nieuwe programmatuur te gebruiken en wij adviseren u dan ook om ook over te stappen naar deze oplossing. Dit kunt u zelf doen met behulp van de uitgebreide handleiding, of wij kunnen u helpen. Dit kan zowel bij ons in de winkel als op afstand, waarbij dan uiteraard een internet verbinding vereist is.

De kosten

De kosten van de nieuwe software zijn op jaarbasis hetzelfde als Gdata, namelijk € 35,00 voor 1 PC en € 60,00 voor 3 PC licenties. De nog lopende maanden van uw Gdata abonnement verrekenen we met het nieuwe jaar abonnement. U betaald dus nooit meer dan u gewent bent te betalen per jaar, voor de beste bescherming tegen virussen, malware gijzelsoftware etc.

Gratis of betaald overstappen

Als u de overstap zelf doet of met uw machine naar de winkel komt is de overstap gratis. Alleen als we u op afstand moeten helpen brengen wij een kleine vergoeding van € 15,00 voor in rekening. En moeten we bij u langs komen, ook dan zijn we helaas genoodzaakt om hiervoor kosten in rekening te brengen, afhankelijk van de afstand en de tijd.

De verlenging

Zodra de licentie van eScan bijna is verlopen, krijgt u van ons een bericht met daarbij een factuur voor de nieuwe periode. Tevens krijgt u een melding van de geïnstalleerde software. U kunt nu 2 dingen doen. Of klikken op de melding en uw gegevens invullen op onze website waar u naartoe word gelinkt, of de factuur betalen die we u hebben gestuurd.

In beide gevallen ontvangt u na betaling van ons een verlenging licentie code die u met behulp van onze handleiding kunt invoeren, of wij kunnen u er in onze winkel mee helpen.

Combineren is ook mogelijk!

Combineer nu de omzetting van uw antivirus met een APK voor slechts € 45,00 (exclusief licentie kosten).

Vink uw optie in het onderstaande formulier aan!

Combineer nu de omzetting van uw antivirus met een upgrade van Windows. Prijs is afhankelijk van de huidige Windows versie.

Vink uw optie in het onderstaande formulier aan!

Stap nu over

Vul onderstaand formulier in en we gaan er voor zorgen
dat ook u weer de beschikking krijgt over de beste beveiliging!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer