Skip to main content
0548 712016 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Een goed en stabiel netwerk is de basis van je hele ICT omgeving

Netwerk

Elk bedrijf krijgt vroeg of laat te maken met een netwerk. Het begint met een enkele pc, maar dan komt er een printer, toegang tot (draadloos) internet en ga zo maar door.

Hoe verder de onderneming groeit, hoe uitgebreider en geavanceerder de netwerkomgeving wordt. Immers, hoe meer mensen er komen te werken, hoe groter de belasting, dus hoe groter de wens naar snelheid en stabiliteit.

Het netwerk wordt dan opgebouwd uit zogenaamde actieve componenten die te beheren en te managen zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld spraakverkeer wat altijd door moet zonder hapering, dat moet voorrang krijgen op bijvoorbeeld internetverkeer.

Ook veiligheid is een belangrijk onderdeel van jouw netwerk. Denk aan een firewall, draadloze verbindingen en andere zaken die allemaal voor een goede, maar ook voor een veilig omgeving moeten zorgen.

Dat kan alleen als het in zijn geheel wordt doorgevoerd op alle onderdelen. Daarnaast zijn onder andere de pc’s, printers, server en online werkplek onderdeel van een netwerk. Dit alles heeft onderhoud en beheer nodig om goed te blijven functioneren. Ook hierin ondersteunen we onze klanten, zowel praktisch als adviserend.

Advies nodig? Neem dan contact met ons op:

Neem contact op