Skip to main content
0548 712016 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Integratie van vast en mobiel voor een optimale bereikbaarheid

Vaste en mobiele telefonie

Bellen zoals je het wil, waar je het wil en hoe je het wil. Bereikbaar zijn wanneer je het wil, waar je het wil en hoe je het wil.

Vast – Mobiel integratie, scheiding van zakelijk en prive bereikbaarheid met slechts 1 (mobiele) telefoon. Dat is de telefonie oplossing van EG Connect IT. Of je nu wilt bellen met een draadloos toestel, vast buro toestel, headset, of juist alleen via je mobiel, EG Connect IT regelt het voor je.

Altijd zakelijk bereikbaar op je zakelijke telefoon nummer, via je mobiel uit bellen met je zakelijke nummer. Dat is maar een van de praktische oplossingen die we bieden.

Combineer onze telefonie oplossing met onze online werkplek en je hebt de meest flexibele werkplek voor alle medewerkers die er mogelijk is.

Natuurlijk bied de EG Computer Specialisten ook alle mogelijkheden zoals je ze van een telefonie oplossing mag verwachten. Doorschakelingen, wachtrijen, voice responce, voicemail enz.

Naast vaste telefonie oplossingen bieden we ook verschillende mobiele abonnementen op het netwerk van T-Mobile.

Ook voor de juiste internet verbinding, via glasvezel, telefoon draad of kabel ben je bij EG Connect IT aan het juiste adres. Hoogwaardige internet en telefonie oplossingen met zeer hoge up-time en standaard pin en alarm certificering is waar we voor staan.

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek en laat je verrassen wat we voor je bedrijf kunnen betekenen.

Neem contact op