Skip to main content
0548 712016 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Voordeliger printen met onze Managed Print Service

Printeroplossingen

Ondanks dat onze maatschappij steeds digitaler wordt, is het soms praktischer om iets te printen. Zo moet je sommige formulieren uitprinten, met handmatig ondertekenen en daarna via de post opsturen. Ook geven sommige ondernemers de voorkeur aan een papieren administratie.

Op zakelijk niveau kan het printen een grote investering blijken die er niet om liegt. Daarom hebben wij in samenwerking met onze printerleveranciers het Managed Print Service geïntroduceerd voor onze zakelijke relaties. Hiermee voorzien wij in kostenbesparing, tijdbesparing, gebruiksgemak… en goede afdrukken natuurlijk!

Managed Print Service in het kort

Managed Print Service is een eenvoudige en effectieve manier om jouw zakelijke printbehoeften te regelen. Je hebt geen omkijken meer naar jouw printers, waardoor je je volledig kunt focussen op jouw eigen werkzaamheden, maar wel profiteert van zeer lage afdrukkosten en direct inzicht heeft zodat je kosten besparend kunt werken.

Via een login op de webportal kun je precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. Daarnaast bestellen de aangesloten printers automatisch verbruiksartikelen zoals inkt als dit nodig is en worden deze gratis op de juiste locatie afgeleverd. Onderhoud is standaard inbegrepen in het programma en er zijn tevens mogelijkheden om de installatie te laten verzorgen.

De voordelen voor jou op een rijtje

  • Eenmalige betaling van de printer. De printer wordt jouw eigendom.
  • Zelf geen inkt meer aanschaffen. Dit gaat automatisch.
  • Onderhoud / reparaties met “next businessday” garantie.
  • Geen vast maandbedrag. Niet printen = niet betalen!
  • Automatische kwartaalfacturatie m.b.t. daadwerkelijk gemaakte afdrukken.

Indien het jou beter past om de aanschafprijs van één of meerder printers wel te spreiden, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Zo werkt het

Met 3 simpele stappen je printkosten verlagen en jouw huidige printproces verbeteren.

1. EG Connect IT zal jouw huidige printerpark en printbehoeften beoordelen en advies geven over de oplossing die het beste bij je past.
2. Indien gewenst kunnen wij je begeleiden bij het implementeren van eventuele veranderingen of het installeren van de printers.
3. Tot slot zullen wij je blijven ondersteunen, zodat je altijd verzekerd bent van de beste en meest voordelige printoplossing.

Kom gerust eens langs in onze winkel of bel 0548 – 20 90 02 voor het maken van een afspraak. Een mail sturen is natuurlijk ook geen probleem, dit mag naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..