Skip to main content
0548 712016 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Stabiel en snel internet en VoIP maken je bedrijf klaar voor de toekomst

Internet & VoIP

EG Connect IT is al vele jaren internet- en telecomprovider. Wij leveren alle soorten zakelijke internetverbindingen op basis van zeer hoge standaarden en zeer hoge up-time (99,9%).

Zo zijn al onze lijnen standaard gecertificeerd voor het gebruik van pin en alarm over IP. Dit kunnen zowel ADSL, VDSL als glasvezelverbindingen zijn.

Naast Internet Provider zijn wij ook zelfstandig Telecom Provider voor vaste telefonie oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het “bellen over internet” (VoIP) i.c.m. gebruiksvriendelijke en georganiseerde communicatie software op zakelijk niveau.

TIPS: Vraag naar onze "Checklist VoIP" en ontvang van ons de mogelijkheden voor jouw onderneming. Heb je op dit moment ISDN? Hou er dan rekening mee dat deze gaat verdwijnen per september 2019!

Doordat de telefoonlijnen die wij hiervoor gebruiken geen fysieke lijnen (ISDN) meer zijn, maar virtuele lijnen (VoIP) die alleen maar een internetverbinding nodig zijn, is ook een verhuizing van locatie erg makkelijk. Het enige waar voor gezorgd hoeft te worden is een internet verbinding die snel en stabiel genoeg is hiervoor. Zodra de toestellen eenmaal zijn ingesteld en aangesloten op het internet, zullen deze zelf weer de centrale opzoeken als dit een hosted centrale is.

Hierdoor is het mogelijk om overal ter wereld een toestel op het internet aan te sluiten zodat je geen enkel telefoontje mist.

Dit hoeft zelfs niet eens een telefoontoestel te zijn, maar dit kan ook een pc, laptop of tablet zijn voorzien van een applicatie en een headset. Of zelfs een app op je mobiele telefoon!

Enkele mogelijkheden van deze centrale naast natuurlijk de standaard belfunctionaliteiten:

 • Onbeperkt aantal gelijktijdige in- en uitgaande gesprekken.
 • Wachtrijfunctie voor binnenkomende telefoontjes.
 • Uitbreidbaar en schaalbaar zowel naar boven als naar beneden zover u wenst.
 • Onbeperkt aantal schakelingen, keuzemenu’s (toets 1 voor…), tijdgestuurd, handmatig aan te passen etc.
 • Onbeperkt aantal voicemail boxen (mp3 per email).
 • Standaard gespreksregistratie en gespreksopname (indien gewenst kunnen we je uitleg geven over de wettelijke regelgeving op dit gebied. ).
 • Bellen via vast toestel, draadloos toestel, headset (bedraad of draadloos), mobiele telefoon via app, geheel provideronafhankelijk.
 • Via mobiele telefoon bereikbaar en uitbellen met het vaste nummer of persoonsgebonden vast telefoonnummer.
 • Bellen waar, wanneer en hoe je maar wilt, mits er een internetverbinding aanwezig is.
 • Gezamenlijk en persoonlijk adresboek.
 • Koppeling aanwezig voor vele financiële pakketten en CRM-systemen.

Of het nu gaat om 1 bedrijfsnummer met 1 of 2 medewerkers/telefoons of zeer complexe telefonie oplossingen die verschillende fysieke locaties als 1 geheel op 1 telefooncentrale moeten koppelen, wij zijn hierin jouw telecomspecialist.

Vast/mobiel integratie zoals geen ander deze kent, geheel provideronafhankelijk is één van de specifieke oplossingen die wij bieden. Als communicatie voor jouw onderneming van “levensbelang” is, dan vertrouw je op de oplossingen van EG Connect IT.

Een basis telefooncentrale met maximaal 5 toestellen, bieden wij kosteloos aan.

Indien je geavanceerde wensen hebt, meer toestellen wil, of andere functionele eisen hebt: EG Connect IT is het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie en advies gesprek, inclusief demonstratie (Georganiseerd communiceren, Xelion).

Heb je vragen en/of wens je meer uitleg of een demonstratie voor jouw eigen onderneming? Bel gerust naar 0548 – 20 90 02 of stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.